2011. március 23., szerda

Vigyázat! Veszélyes övezet!

Tegnap Babcsival beszabadultunk egy méteráru boltba. Csak nézelődni - gondoltam. Persze, csak nézelődni! Muhaha! Olyan gyönyörűséges olasz és holland dekoranyagokat kapni ott, hogy ihajj. Veszélyes övezet. Körülbelül fél órát tipródtunk és csodásítottunk, mire lehiggadtunk annyira, hogy el tudtuk dönteni, miből mennyit vegyünk, és mihez. Mert muszáj volt vásárolni, nem lehetett kihagyni, sőt Babót vissza fogom oda küldeni beszerzésre.
Szóval a tegnapi nap eredménye, mindamellett, hogy egy szuper, napsütéses napot töltöttem szuper nővéremmel Fehérváron - amit még sokszor meg kell ismételni!!, ismét lendületet kaptam a varráshoz: új anyagok, új ötletek, új elképzelések. Az eredményekről mihelyst, de először még egy maczkó elkészítése vár rám, és egy félig kész kócos lovacska.

1 megjegyzés:

  1. Hű nagyon szeretek ilyen üzletekben nézelődni, általában rendesen kikezdem a kísérőm türelmét. De mindig veszek valamit, aztán valamikor egy évet is áll, mire kitalálom mi legyen belőle. Anyagmániás vagyok. Turkeszba is azért járok, van amit csak az anyagáért veszek meg. :)

    VálaszTörlés