2011. november 11., péntek

Fadísz

Rengeteg megrendelésem érkezett a hintalovas fadíszre (Hanzsnak csak szarvas :-D), aminek nagyon örülök, viszont megmondom őszintén, kicsit kétségbe is estem. Na nem nagyon, csak kicsit nagyon :-) Ennek a dísznek az elkészítése nem két perc. Nem is öt. Inkább nem írom le, mennyi időt vesz igénybe. Munka mellett otthon már kevés időm jut, ez most meg is látszik a lakáson (nagyon), főzésről már leszoktam (vagy több napra készítek pl. paradicsomos tésztát), és az alvásból is el kell vennem (minden nap éjfél után fekszem, ami a reggeli időben kelés rovására megy, mert ugye aludni szeretek). De nem bánom hogy ennyi munkám lett, mert elmondhatatlanul jó érzés, hogy ennyi ember értékeli a munkámat. Köszönöm nektek!
És röviden, honnét is jött ennek a hintalónak az ötlete. Még pár éve barátnőm kislányának készítettem egy kiságy főlé belógatható játékot. Varrtam ilyet más formában is, de ez volt az első. Az ötletét valamelyik kreatív katalógusból "csentem", ahonnét meg lehetett volna vásárolni a sablonját és csak meg kellett volna varrni, de mivel soha nem a könnyebbik utat válaszom, így ezt is inkább saját magam, a kép alapján raktam össze. Az egyik figura nem tetszett, ezért valamit ki kellett helyette találnom (meg különben se legyen ugyanolyan), így jött egy ló ötlete (bocs, az alábbi képen a ló feje nem látszik).


Ebből az apró ötletből gondoltam karácsonyfadíszt kreálok, és készítettem néhányat ajándékba a családnak. Karácsonyfa 2008-ból, lovakkal:


Tavaly ezt az ötletet ismét továbbgondoltam, és így alakult ki a mostani formája, amit az előző bejegyzésben láthattok. Minden évben készült pár darab, barátoknak ajándékba. Szeretek saját készítésű ajándékot adni. Idén is készülök, ötlet is van, de hogy időm is lesz-e, az egy jó kérdés :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése